Усього тобі російського в дорогу!

0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Вже, мабуть, всі чули про той випадок з російськомовною “художницею” яка розписала стіни Охматдиту російською мовою. Але найбільше вражають безглузді та недолугі аргументи, які вона приводила в коментарях разом з представниками своєї нацменшини, виправдовуючи і прикриваючи свою зневагу до українців, заперечуючи нашу Культуру, Мову та Історію.

Люди заперечують в Україні українську ідентичність, Українську Мову та Українську Націю як титульну націю України, заперечують національну мову Українського Народу!

Найгірше те, що це не лише позиція якоїсь художниці, такі самі російськомовні люди якось пройшли працювати в нацполіцію, бо там в журі сиділи такі самі представники їхньої нацменшини. А ще вони роками працюють в СБУ, в Генеральному штабі, стають депутатами різних рівнів, очолюють військові частини і з’єднання, працюють вихователями в дитячих садках чи викладачами у різного роду навчальних закладах. Але найгірше, що ці люди ходять на вибори і деякі балотуються. Як правило вони голосують і обирають один-одного.

Яке майбутнє і який розвиток України і Української Нації є з такими людьми, які мають таку позицію?! І яких неможливо переконати!

Люди, які в 2014 році перешкоджали пересуванню української військової техніки і кричали російською (не польською, не угорською і не українською!) “Путін ввєді вайска убєй хахлоф!”, – не вимерли і не всі, на жаль, виїхали на Росію. Вони залишились тут! Вони далі живуть серед нас, ходять у ті самі крамниці, тими самими вулицями.

Якщо ми подивимося на останні терористичні події у Європі, то всі ці вбивства у Франції чи Німеччині створювали не якісь там заїзджі терористи з Сирії чи Афганістану, ні, ці вбивства вчинили громадяни Франції і Німеччини, які вже роками проживали у цих країнах, мали паспорти цих країн але були етнічними сирійцями, афганцями і так далі. Всі ці люди роками жили серед німців і французів, ходили з ними поруч тими самими вулицями і у ті самі крамниці.

Тому представники російськомовної нацменшини, які пропагують “русскій мір”, російськомовність в Україні, російську культуру та російські цінності становлять загрозу національній безпеці України. Наше щоденне завдання і обов’язок викривати таких людей та їхні вчинки, повідомляти правоохоронні органи України і СБУ.

Хочеш російської мови, російської культури і поїсти з лопати? Виїжджай на Росію і всього тобі російського в дорогу!

Сергій Якимчук

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь