В’єтнамський співак записав нову українську пісню

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Учасник проекту “Голос країни” в’єтнамський співак Чан Куок Кхань (Khanh Tran) презентував 11 березня свою нову українську пісню “Розмова з морем”.

Прем’єру пісні організував український музичний онлайн-канал MusicVideoUA.

Як каже сам автор, він намагався передати почуття людини, яка стоїть перед морем, хоче щиро розказати свою історію, історію свого кохання.

“Ця людина стоїть саме перед морем, адже воно так само вільне, безмежне й живе, як і почуття закоханої людини, які вирують через край. Думаю, що ця пісня не залишить байдужим нікого, закохає в себе, змусить пережити кожен момент. А ще мені дуже хотілося б, щоб ця історія надихнула якомога більше людей до нових світлих почуттів, особливо – до кохання. І нехай це кохання обов’язково буде взаємним!”, – пише Чан.

Композиція “Розмова з морем” увійде до дебютного альбому виконавця. Музикувати в’єтнамський студент хімічного факультету Львівської політехніки почав в Україні. Тут він вивчив українську, намагався знайти себе в творчості. Його виступи на “голосі країни” на певний час стали сенсацією в глядацькому середовищі України.

Зі слів співака, радіостанції, до яких він звертався з пропозиціями про розміщення своїх пісень, навіть не відповідають на його листи.

* * *

MVUA (MusicVideoUA) – невеликий колектив ентузіастів, які організували мережеву спільноту українського музичного відео, що до цього часу вже виросла в досить серйозний музичний канал. Матеріал про цю ініціативу ви можете прочитати тут.

Володимир Криницький

* * *

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь