Ващиковський дочекався своєї порції схвалення від «Новоросії»

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

“Антибандерівська” риторика польського міністра закордонних справ викликала позитивні емоції у публіки в так званих “республіках”.

Кілька добрих слів на його адресу знайшлося і в одного з найулюбленіших коментаторів «новоросской» братви – поляка Давіда Худзеца. Своїми думками він поділився з сайтом novorosinform.org.

“Міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський дав зрозуміти, що Республіка Польща більше не буде миритися з бандерівцями на Україні, так це було показано в багатьох ЗМІ. Ця заява подається, немов нова надія, що сьогодні, може завтра Польща вийде з НАТО, подасть Росії руку дружби, і навіть оголосить Україні війну, щоб забрати західні області, які Польщі, в принципі, не потрібні. Для деяких людей Ващиковський відразу став майже героєм”, – каже “журналіст і експерт” Худзец.

Читайте також: Ющенко прочитав полякам лекцію про Бандеру (ВІДЕО)

Незважаючи на значну частку критику як Ващиковського, так і всього уряду “ПіС”, в цілому погіршення польсько-українських відносин у “Новоросії” сприймають з великою надією.

“Сама декларація як така, боротьба проти бандерівців або антипольських дій на Україні звучить багатообіцяюче”, – каже співрозмовник novorosinform.org про гучну заяву Ващиковського з приводу заборони в’їзду в Польщу прославителів Бандери й СС з України.

Читайте також: Типовий німець уявляє типову польку повією або прибиральницею

Тим часом Ващиковський заслужив нові оплески зі сходу: відмовився відвідати львівський музей «Тюрма на Лонцького» через слова його директора, що Польща в 1918 році окупувала Західну Україну. Як уже не раз зазначалося, у своєму ставленні до історичних питань Варшава набагато ближче до Москви, ніж до Києва.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь