«Велике щастя зустрічати новий день…»

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Важко повірити в сьогоднішнє повідомлення про смерть фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. Безглузда аварія обірвала життя музиканта.

Іще вчора, 1 лютого, «Скрябін» відіграв концерт у Кривому Розі і презентував новий відеокліп на пісню «Дельфіни». Схоже, що звучанням гурт планував повернутися до часів відомих «Падай» і «Люди як кораблі». На черзі був виступ в столичному клубі…

Емоційний і завжди чесний Кузьма ніколи не був байдужим до того, що відбувалось в українському суспільстві: «Для мене нема ні Сходу, ні Заходу. Я вас всіх однаково люблю. Я гордий, що можу говорити і до тих, і до інших своєю мовою, і ви мене однаково розумієте. Євромайдан поміняв масу всього: це молоді люди, які поміняють тих, хто зараз в парламенті займаються фігньою і Межигір’я передають країні, блін, коли бардак і треба рішати важливіші діла. Я вас дуже прошу: не бийтеся. Прийдіть до одного висновку: хотіли би ви так далі жити, хотіли би ви кормити когось, чи хотіли кормити себе».

На офіційній сторінці гурту у Facebook виклали слова нової пісні, які, з огляду на те, що сталось, сприймаються з гірким жалем і смутком:

Ну і чому завжди так, шо життя нас відпускає
Часто зовсім не так, як ми самі того бажаєм
І чекаєм на знак, ні на грам не помічаєм
Як самі себе до краю прірви підпускаєм.

Вічна пам’ять…

Ганна Базиленко

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь