Водії маршруток погрожують спалити автобус у центрі міста

0 0
Read Time:56 Second

Півтори сотні водіїв і власників приміських маршрутів зранку пікетують Київську обласну адміністрацію – встановили намети й погрожують спалити автобус у центрі міста.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Біля будівлі ОДА стоять 147 автобусів середньої місткості. Перевізники Київщини розбили намети. Вимагають відшкодовувати перевезення пільговиків і боротися з нелегальними перевізниками та розподіляти маршрути на конкурсній основі.

Поліція намагалася перешкодити встановленню наметів, через що сталася невелика штовханина з пікетувальниками. Намети все ж встановили.

“Ми вимагаємо прозорості в розподілі маршрутів між водіями. Позбавляють роботи тих, хто пропрацював близько 20 років. А віддають місця незрозуміло кому. З нами не укладають договорів щодо перевезення пасажирів пільгових категорій. За це відповідальні заступник голови ОДА Олександр Савченко й в. о. начальника управління інфраструктури Київської ОДА Олег Манушевич. Ми вимагаємо їхньої відставки”, – сказав голова асоціації автоперевізників Київщини Віталій Ареф’єв.

“У нас забирають маршрути, нас не попереджають про конкурси на розподілення маршрутів, або й зовсім їх не проводять. На наші маршрути виїжджають автобуси нелегальних перевізників з дешевшою вартістю проїзду. Конкуренція між підприємцями має бути, але чесна”, – каже Юрій, водій автобусу маршруту 361 – з Борисполя до станції метро “Лівобережна” у Києві.

Якщо чиновники обладміністрації не зреагують, протестувальники звертатимуться до президента.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь