Юрій Сиротюк: Вибори перетворилися у протистояння олігархів та їхніх ставлеників

0 0
Read Time:55 Second

Виборча кампанія перетворюється в боротьбу кандидата в президенти-олігарха із кандидатом від олігарха.

Таку думку висловив заступник голови ВО “Свобода”, очільник аналітичного центру “Українські студії стратегічних досліджень”, депутат Київської міської ради від об’єднання націоналістів Юрій Сиротюк в ефірі одного з телеканалів 14 січня, інформує прес-служба “Свободи”.

“Виборча кампанія перетворюється в боротьбу кандидата в президенти-олігарха із кандидатом від олігарха. Ми будемо бачити не змагання програм, ідей та стратегій, а бачитимемо поширення медіа-сміття.

Своєю чергою як націоналісти ми йдемо зі своєю програмою з 1991 року, в якій було зазначено про створення помісної православної церкви, підвищення боєздатності армії, опертя на власні сили, неопротекціонізм”, – зазначив пан Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо ти українець…

Він переконаний, що державі необхідно відновити свою суб’єктність, ідентичність, подолали монополізацію влади, власності й бізнесу.

“Важливо, щоб політичні еліти відповідали стану суспільству. Необхідною є конкуренція ідей та послідовності їх реалізації. Проте дуже багато опонентів є на нашому полі.

Ми будемо вести кампанію бандерівськими методами з хати до хати, з рук у руки, аби дійти до кожного українця”, – зазначив Юрій Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бучі Київської області вже півроку знущаються з Тризуба

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь