«Зорян і Шкіряк» вийшли в тренди Google і Twitter

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Завдяки феєричному виступу кореспондента «Россия-24» про двох представників українського істеблішменту запит «Зорян і Шкіряк» вийшов у тренди в пошуковій системі Google і соціальній мережі Twitter.

Зокрема, в пошуковику Google після появи відео з репортажем російського кореспондента-невдахи кількість запитів, пов’язаних зі Шкіряком зросла у сто разів порівняно з попередніми днями, запит увійшов у категорію «Прорив».


У Twitter кількість твітів про Зоряна і Шкіряка в різних варіаціях перевищила 5 тисяч, вийшовши на друге місце серед трендів України.


Як відомо, російський кореспондент у репортажі з Донецька сказав, що вбивство терориста на прізвисько «Гіві» замовили представники українського істеблішменту Зорян і Шкіряк.

Як повідомляв «Український простір», речник і начальник політичного департаменту Міністерства національної оборони Польщі Бартоломєй Місєвич заснував інтернет-сайт, що має на меті боротьбу з дезінформацією. Новий ресурс покликаний протидіяти дезинформації і пропаганді, хвиля якої залила не тільки США і Європу, а й Польщу.

Олесь Верес

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь