Качинському слід повчитися в Путіна

0 0
Read Time:57 Second

У Варшаві відбувся багатотисячний марш “Громадяни за демократію”. Нікого не побили й не розігнали.

Навіть не зважаючи на те, що протестанти звинувачують президента Качинського й новий польський уряд в узурпації влади і порушенні всіх конституційних приписів, марш незгодних відбувся вільно й безперешкодно. І це при тому, що прибічників Качинського серед поляків не так і багато, щоб президент міг почуватися спокійно й упевнено.

Як повідомляють польські ЗМІ, учасників протестної акції у Варшаві було близько 50 тисяч. Зараз (станом на 17.00) акція вже закінчилася.

Поляки коментують: “Цих дебілів слід було розігнати. За попередніх урядів начхали на 49 ухвал Конституційного суду – і не було ніяких маршів. теперішній уряд опротестував 1 рішення – тут вже “марш проти узурпації”. Або ще таке: “Їх Путін фінансує?”

Перейдімо до Путіна: у День Конституції РФ на Росії теж мав відбутися якийсь марш, теж щось про Конституцію. Утім, поліція швидко розігнала нечисленних учасників акції. І це при тому, що, за всіма реляціями, рейтинг Путіна досі складає понад 80%!

Пан Качинський мав би рішучіше реагувати на хлопські витівки свого лохторату й розганяти подібні маніфестації ще до того, як вони організувалися. Тоді й рейтинг мав би – як у російського колеги.

Олесь Верес

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь