З ким війна? Штаб АТО користується документами російською мовою

0 0
Read Time:53 Second

Штаб АТО отримав збірник керівних документів та допоміжних матеріалів з міжнародного гуманітарного права.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Представник Юридичного департаменту Міністерства оборони України передав офіцерам юридичної групи штабу антитерористичної операції збірник керівних документів та допоміжних матеріалів з міжнародного гуманітарного права.

– Цю підбірку … ми підготували спільно з делегацією Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні, – сказав начальник відділу військового законодавства Юридичного департаменту Міністерства оборони України Віталій Шевчук. – Тут є уся необхідна інформація для вивчення і застосування норм і принципів міжнародного гуманітарного права.

Представник юридичної групи штабу АТО майор Юстиції Володимир Остапенко зазначив, що вже найближчим часом більше півсотні таких збірників будуть презентовані всім юридичним службам, які виконують завдання в районі АТО.

Як бачимо на фото, практично всі матеріали – мовою країни, яка загарбала українську землю і вбиває українських солдатів. Якщо “над цією збіркою” працював цілий відділ Міністерства оборони України – виникає запитання: з ким це міністерство воює і яку оборону воно може забезпечити? Україна не має українських текстів ратифікованих Верховною Радою міжнародних правових актів?

І з якогось дива прес-центр штабу АТО подає цю новину як щось хороше…

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь